Noi suntem Golem!

Compania Golem Izitrans SRL a fost infiintata in anul 2012.

Obiectele de activitate principale sunt reprezentate de transportul international de marfuri cu autocamioane, dar si intermedierea de transporturi.

Prin serviciile noastre complete si complexe, oferim solutii diversificate tuturor celor aflati in cautarea serviciilor de transport, mai exact: transporturi complete si partiale sau transporturi agabaritice.

Viziunea companiei, dar si valorile pe care am pus accent inca de la infiintare, ne-au propulsat in topul preferintelor celor aflati in cautarea serviciilor de transport international. Punem accent de fiecare data pe necesitatile clientilor, drept dovada oferim si o paleta diversificata de servicii pentru a multumi orice exigente.

Garantam de asemenea siguranta, transport in conditii optime, livrare catre orice destinatie, dar si rapiditate si suport pentru monitorizarea livrarilor.
Dezvoltam in mod constant solutii logistice si de transport specifice pentru diverse ramuri de activitate si industrii. Oferim solutii personalizate pentru clientii nostri, in asa fel incat rezultatul sa ofere eficienta, reducerea costurilor si avantaje reale fata de competitorii de pe piata.

Ce ne dorim ?

  • Dorim sa va livram marfa la timp
  • Dorim sa avem un parteneriat de lunga durata
  • Dorim sa ne folosim experiena noastra sa va ajutam afacerea sa creasca
  • Dorim sa ne imbunatatim continu serviciile logistice
  • Dorim sa oferim cea mai buna experienta din domeniu

PARTENERII NOȘTRI

Încă mai aveti întrebări ?     INTREABĂ SPECIALISTII NOSTRI    

Nu sunteți sigur care soluție se potrivește nevoilor dvs. de afaceri?