Transport auto rutier in regim de camion complet – FTL

Încărcăturile complete ( FTL ) sunt convenabile atât pentru conducătorul auto, cât și pentru firma de transport și beneficiar. Pentru firma de transport nu sunt necesare avizări, facturări și așteptare în mai multe locuri de încărcare și descărcare. Conducătorul auto depune mai puțin eforturi cu încărcatul, descărcatul și asigurarea mărfii. Beneficiarul se bucură de avantajul unui transport mai rapid, pe drumul cel mai direct spre destinatar.

In cazul in care aveti nevoie de transport international de marfuri din Romania catre destinatii din Germania, Belgia sau Olanda sau retur, Golem Izitrans SRL   va pune la dispozitie camioane exclusive de marfa de diverse capacitati si carosari pentru marfuri generale  care sa preia marfa Dvs. in deplina siguranta si in termen de livrare cat mai scurt.

1280px-Flag_of_Germany.svg
Transport exclusiv ( FTL ) GERMANIA
 • Ajungem in toate zonele importante
 • Plecari tur-retur saptamanale si chiar zilnice
1054-80-belgium-flag
TRANSPORT EXCLUSIV ( FTL ) BELGIA
 • Transport zilnic tur-retur
2982-004-ABEB3852
TRANSPORT EXCLUSIV ( FTL ) OLANDA
 • Plecari tur-retur saptamanale si chiar zilnice

 FTL – FULL TRUCK LOAD

Transportul complet ( sau exclusiv ) este orice transport de marfuri pentru care este necesara folosirea exclusiva a mijlocului de transport chiar daca se utilizeaza sau nu întreaga capacitate de încarcare. In terminologia de transport, acest tip de transport se prescurteaza FTL – FULL TRUCK LOAD

Avantajul unui transport cu camion complet fata de transportul la grupaj consta in timpul mai scazut de livrare. Camionul va efectua o cursa dedicata pentru clientul nostru si va livra marfa in deplina siguranta de la punctul de incarcare pana la punctul de descarcare indicate de clientul nostru.

Oferim tarife competitive atat la export cat si la import pentru tarile :
 GermaniaBelgiaOlanda

Intrebari adresate fregvent

Mai aveti si altele ?

serviciul de transport în regim complet este potrivit dacă:

 • Aveți suficiente articole pentru a umple un camion;
 • Expeditorul are nevoie de servicii de expediere urgente;
 • Articolele sunt fragile, astfel că un camion dedicat întregii încărcături este o opțiune mai sigură;
 • Greutatea totală a încărcăturii face ca prețul transportului în regim complet să fie mai rentabil decât cel transportulului în regim de grupaj.
 • Încărcătura are un singur punct de origine și o singură destinație pentru livrare.

Prețul transportului de marfă în regim complet depinde de:

 • Distanța de tranzit Traseul ales pentru expedierea mărifii – destinațiile către care sunt trimise volume mari de încărcături sunt mai profitabile pentru companiile de logistică astfel că, de multe ori, tarifele sunt mai reduse pe aceste rute.
 • Tipul serviciilor de curieratVolum și greutate
 • Ruta transportuluiTipul de marfă care trebuie expediată – transportul de mărfuri periculoase și perisabile este taxat diferit
 • Tipul serviciilor de transportTipul serviciilor de transport – livrări urgente sau standard
 • Servicii de transport adiționaleServicii adiționale  – colectările și livrările de la adrese rezidențiale, cu acces dificil, de la facilități care nu dispun de un port de încărcare/descărcare, necesitatea de a folosi stivuitoare, asigurare suplimentară pentru transportul în regim complet (FTL).

De obicei, costul transportului în regim complet (FTL) este mai ridicat decât costurile transportului în regim grupaj (LTL). Cu toate acestea, atunci când camionul este umplut în totalitate sau greutatea maximă a camionului este atinsă, transportul freight complet (FTL) este mai economic.

Modul de ambalare oferă siguranță transportului. Atunci când organizați un transport în regim complet FTL, articolele trebuie ambalate în lăzi, plasate pe paleți sau introduse în containere din carton ondulat sau din plastic.

În acest fel, toate articolele vor fi ambalate într-o singură unitate pentru a ușura procesul de manevrare – încărcăturile destinate transportului în regim complet sunt de obicei manevrate cu motostivuitoare. Deoarece sunt manevrate mecanic, riscul de deteriorare este redus considerabil.

 • Transporturile paletizate – sunt unele dintre cele mai populare metode de ambalare pentru transporturile freight. Puteși plasa pe un palet mai multe pachete sau articole care au o formă neregulată. Pentru a securiza transportul, trebuie să aplicați câteva straturi de folie din plastic.
 • Containere pentru transportul cargo – acestea sunt de obicei construite din lemn sau din carton ondulat de dimensiuni mai mari. Sunt asemănătoare cu containere din lemn și uneori au o opritoare la bază pentru o manevrare mai ușoară.
 • Containere – acestea sunt construite de obicei din lemn sau plastic. Materialul robust le face foarte rezistente la șocuri. În general, containerele sunt folosite pentru a transporta articole și mașinării care se pot deteriora ușor.

Atunci când folosiți transportul în regim de camion complet FLT este foarte important să distribuiți greutatea în mod egal pe palet. Acest lucru este obligatoriu atunci cand remorca unui camion nu este umplută complet și astfel, există spațiu nefolosit în interiorul acesteia

Safe & Secure

You benefit from our experience in delivering effective solutions to the complex global supply chains of some of the world’s biggest corporations.

Fast Delivery

You benefit from every innovation, whether it involves a simple extension to our Air and Ocean Freight products, whether it means a development in warehousing.

24/7 Support

All of which explains why you’ll find the team of outstanding support at TransCargo ready to apply their passion for solutions in support of your business.