Transport rutier auto de marfa la grupaj – LTL ( less than truck load)

Serviciul de grupaj este potrivit pentru situatiile in care aveti de trimis sau de primit partide da marfuri de mai mici dimensiuni care nu ocupa tot spatiul dintr-un camion sau camioneta.

Pornind de la colete de mici dimensiuni pana la paleti sau volume mai mari venim intotdeauna cu solutia optima de transport atfel incat bugetul dumneavoastra sa nu fie afectat.

Daca aveti de efectuat transporturi internationale de marfa  in partide de marfa mai mici decat un camion complet, va punem la dispozitie serviciile noastre de transport marfa international in regim de grupaj.

1280px-Flag_of_Germany.svg
Transport Rutier in Regim Grupaj Germania
1054-80-belgium-flag
Transport Rutier in Regim Grupaj Belgia
2982-004-ABEB3852
Transport Rutier in Regim Grupaj Olanda

Tansportul în regim de grupaj (LTL)

LTL (less than truckload) este un acronim utilizat pentru  a descrie transportul unei cantăți de volum care nu umple un camion, ci ocupă doar o parte din spațiul acestuia.

Mai mulți expeditori împart spațiul din interiorul remorcii și plătesc doar pentru fragmentul lor. Acest lucru face ca transportul în regim de grupaj (LTL) să aibă un preț mai accesibil pentru expedierile de tip freight, deci mai potrivite pentru companiile care au nevoie de transport către locații diferite.

Așa cum o sugerează numele, LTL se referă exclusiv la transportul rutier și implică multiple încărcări și descărcări pe parcursul tranzitului.

INTREBARI ADRESATE FREGVENT

Mai aveti si altele ?

.

 

 

 

Transportul în regim de grupaj este cea mai eficientă soluție pentru încărcăturile freight atunci când:

  • Volumul transportat nu este suficient de mare pentru a umple un camion;
  • Încărcătura este prea voluminoasă sau prea grea pentru a se încadra în livrările standard, potrivite în special pentru colete însă dimensiunea și greutatea sunt prea reduse pentru a se încadra în serviciile în regim de transport complet;
  • Transportul nu este urgent;
  • Articolele trebuie livrate la destinații diferite;
  • Mai multe pachete de mici dimensiuni pot fi combinate și plasate pe paleți.

Costurile transportului în regim de grupaj depind de mai mulți factori:

  • Timpul de tranzit Greutatea și dimensiunile încărcăturii;
  • Tipul de servicii de curieratTipul de expediere – costul transportului articolelor fragile și perisabile și ale obiectele periculoase poate fi mai ridicat;
  • Destinația de expediereDistanța de parcurs
  • Tipul de servicii de expediereTipul de serviciu de transport – serviciu de transport standard sau livrări rapide;
  • Servicii de expediere adiționaleServicii adiționale – de exemplu, acoperirea zonelor îndepărtate sau greu accesibile, cumpărarea de asigurare adițională, precum și necesitatea ca firma de transport să folosească instrumente pentru ridicarea, încărcarea și descărcarea articolelor de expediat;

Serviciul de transport în regim de grupaj (LTL) este mai puțin costisitor decât transporturile individuale. Furnizarea dimensiunilor și greutății exacte, precum și furnizarea adreselor corecte au o importanță majoră în calcularea prețului final. Informația ajută, de asemenea, companiile de transport să optimizeze spațiului pe care îl au disponibil în camioane

Transportul în regim de grupaj este soluția perfectă pentru încărcăturile ce sunt prea mari sau prea grele pentru a putea fi manevrate prin serviciile de curierat pentru coletărie sau prea mici pentru a umple un camion. Deci, transportul în regim de grupaj este folosit pentru expedierile diferitelor articole, de la pachete supradimensionate, articole paletizate, lăzi, baloți și containere.

Pentru transporturile în regim de grupaj se folosesc aceleași materiale de ambalare utilizate pentru a proteja încărcăturile și în cazul transporturilor complete, așa cum este descris în secțiunea dedicată.

Seriozitate & Siguranta

Seriozitatea echipei si siguranta marfii sunt principalele noastre avantaje, ce ne fac favoriti in alegerea unui furnizor pentru transportul international de marfa.

Livrare Rapida

Beneficiati de servicii profesionale de transport oferite intr.un timp record. Rapiditatea realizarii transportului recomanda Golem IZITRANS SRL

24/7 Support

Toti clientii si colaboratorii Golem-Group beneficiaza de suport si asistenta in ceea ce priveste transportul marfurilor.