Transport international de marfa

> Principalele rute pe care operam sunt:
 Germania, Belgia, Olanda. Pornind de la nevoile clientilor nostril, ne-am dezvoltat si ne-am largit gama serviciilor oferite, cu servicii de depozitare prin intermediul partenerilor nostri strategici.

Oricare ar fi nevoile de transport gasim cele mai avantajoase solutii adaptate pentru dumneavoastra.

Misiunea GOLEM IZITRANS SRL este aceea de a oferi clientilor nostri servicii de transport si logistica la cele mai inalte standarde si in conditii de promptitudine si siguranta.

Viziunea noastra este ca prin intermediul serviciilor oferite sa devenim partenerul dumneavoastra de incredere pentru logistica si transport.

Transport regim de camion complet – FTL ( full truck load )

Încărcăturile complete ( FTL ) sunt convenabile atât pentru conducătorul auto, cât și pentru firma de transport și beneficiar. Pentru firma de transport nu sunt necesare avizări, facturări și așteptare în mai multe locuri de încărcare și descărcare.

read more
Transport de marfa la grupaj – LTL ( less than truck load)

Daca aveti de efectuat transporturi internationale de marfa  in partide de marfa mai mici decat un camion complet, va punem la dispozitie serviciile noastre de transport marfa international in regim de grupaj.

read more

Despre noi

GOLM IZITANS SRL s-a infiintat la sfarsitul anului 2010, din initiativa unei echipe tinere si dinamice, dornice sa ofere servicii personalizate in domeniul transporturilor internationale de marfa.

Cu o bogata experienta in acest domeniu, personalul Golem-Group.eu va sta la dispozitie pentru consultanta gratuita in domeniu si alegerea celei mai bune variante de transport adaptata nevoilor dumneavoastra. Specialitatea noastra este transportul rutier international de marfa.

Colaboram cu succes !

Echipa noastră nu a pierdut niciun client de când am început activitatea, iar acest mesaj se dorește a fi un prim pas spre stabilirea încă unui parteneriat de încredere și durată. De data aceasta cu dumneavoastră!